Olívás bonbon recept

Olívás bonbon
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
molnarbela55

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
977

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon szeretem az édességet, de olyan finomságot kellett kitalálnom, ami nem emeli meg túlságosan a vércukor szintemet. Így született meg az olívás bonbon receptje.

4 személyre

  • 150 g magozott fekete olíva bogyó
  • 150 g 90%-os étcsoki
  • 30 g tormás krémsajt
  • 50 db fogpiszkáló (vagy 60 db)
  • hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)

Elkészítés

A bogyókat megtöltjük a krémsajttal. A csokit kisebb darabokra törjük, majd egy fém edénybe tesszük. Ezután forró vízben egy nagyobb lábasban megolvasztjuk. A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk és csokiba mártjuk úgy, hogy teljesen befedje azokat a csoki. Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, amíg meghűl.

Tálalás: a fogpiszkálókról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.

Tipp: úgy a legjobb, ha előre nem mondjuk meg a vendégeinknek, mi is ez pontosan, csak az arckifejezéseiket figyeljük. :)


Olívás bonbon recepthez kapcsolódó receptek

Olívás bonbon

Olívás bonbon

Nagyon szeretem az édességet, de olyan finomságot kellett kitalálnom, ami nem emeli meg túlságosan a vércukor szintemet. Így született meg az olívás bonbon receptje.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés