Olívás csirkemell recept

Olívás csirkemell
4.5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
3747

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Isteni és csirkés!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db csirkemellfilé
  • 1 db burgonya
  • 1 db paradicsom
  • 1 evőkanál kapribogyó
  • 2 evőkanál fekete olajbogyó
  • 1 evőkanál morzsolt feta sajt
  • 2 evőkanál száraz fehérbor
  • só, bors
  • bazsalikomlevél a tálaláshoz

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 190°C-ra. A húson 4 vágást ejtünk, majd a méreténél 2-3-szor nagyobb sütőpapírra fektetjük.

A karikára vágott burgonyát a csirke köré rendezzük, majd a szintén karikára vágott paradicsomot, a kapribogyót, a felkarikázott olajbogyót és a sajtot elrendezzük a hús tetején.

Meglocsoljuk a borral, sózzuk, borsozzuk, majd a papír széleit felhajtva egy batyut formálunk, és a tetejét szorosan összezárjuk.

A batyut egy tepsibe helyezzük, és 20 percre a sütőbe tesszük, míg a csirke át nem sül, a krumpli pedig meg nem puhul. Tálalás előtt megszórjuk a bazsalikommal.


Olívás csirkemell recepthez kapcsolódó receptek

Olívás csirkemell

Olívás csirkemell

Isteni és csirkés!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés