Oregánós csirkeszárny recept

Oregánós csirkeszárny
4 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
2310

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Szárnyakat adunk vágyainak - finoman fűszerezett, könnyű szárnyakat!

6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 14 db csirkeszárny

A marinádhoz:

  • 1 evőkanál őrölt koriandermag
  • 1 evőkanál csilipehely
  • 2 evőkanál oregánó
  • 2.5 dl citromlé
  • 2.5 dl csirkealaplé
  • 1.5 dl olívaolaj
  • só, frissen őrölt bors (ízlés szerint)

Elkészítés

A marinád hozzávalóit összekeverjük, és a csirkeszárnyakat hűtőben fél óráig pácoljuk benne.

A csirkeszárnyakat a felforrósított grillrácsra helyezzük és aranybarnára sütjük.


Oregánós csirkeszárny recepthez kapcsolódó receptek

Oregánós csirkeszárny

Oregánós csirkeszárny

Szárnyakat adunk vágyainak - finoman fűszerezett, könnyű szárnyakat!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés