Oregánós csirkeszárny recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 45 perc
Megnézték: |
Szárnyakat adunk vágyainak - finoman fűszerezett, könnyű szárnyakat!
A recept hozzávalói ( személyre)
- 14 db csirkeszárny
A marinádhoz:
- 1 evőkanál őrölt koriandermag
- 1 evőkanál csilipehely
- 2 evőkanál oregánó
- 2.5 dl citromlé
- 2.5 dl csirkealaplé
- 1.5 dl olívaolaj
- só, frissen őrölt bors (ízlés szerint)
Elkészítés
A marinád hozzávalóit összekeverjük, és a csirkeszárnyakat hűtőben fél óráig pácoljuk benne.
A csirkeszárnyakat a felforrósított grillrácsra helyezzük és aranybarnára sütjük.
Oregánós csirkeszárny recepthez kapcsolódó receptek
Oregánós csirkeszárny
Szárnyakat adunk vágyainak - finoman fűszerezett, könnyű szárnyakat!