Pácolt, sült libamell recept

Pácolt, sült libamell

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
zsuzska32

Nehézség:

Elkészítési idő:

180 perc

Megnézték:
6271

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Különleges ünnepi húsétel.

4 személyre

  • 2 db libamell
  • szójaszósz
  • balzsamecet
  • bors
  • lestyán
  • méz
  • olaj
  • majoránna
  • pirosarany

Elkészítés

A hozzávalókból pácot készítünk és a megmosott libamellet 2-3 napig érleljük benne.

Majd a páccal együtt forró sütőben, megpároljuk majd a fóliát eltávolítva készre sütjük.


Pácolt, sült libamell

Pácolt, sült libamell

Különleges ünnepi húsétel.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Pácolt, sült libamell recepthez

Darab Mária - 2010. december 15.
Annyit szólnék hozzá, hogy ezt a pácolt libamellett szeretném elkészíteni karácsonyi ebéd gyanánt. Ha finom lesz újra jelentkezem. M.