Padlizsán lepcsánka recept

Padlizsán lepcsánka
4 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
aranyhalacska

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
4132

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Aki szereti a padlizsánt, egy új íz csípős paprikából. Aki szereti, tegyen bele, nagyon finom.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db nagyobb padlizsán
  • 2 db tojás
  • 10 dkg sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • liszt
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

A padlizsánt 8 hasábra vágom, nagyluku reszelőn lereszelem, a héját is beleteszem apróra vágva. A tojást, kockára vágott sajtot hozzáadom, ezután só-bors, izlés szerint. Ezután a reszelt vöröshagymát és a tört fokhagymát is beletesszük.

Lisztet annyit teszek hozzá, hogy lágy nokedli állagú legyen. Forró olajba evőkanállal szaggatom és aranybarnára sütöm. Szalvétára szedjük, hogy az olajat lecsepegtessük róla. Melegen-hidegen is finom. Citromos v. boros teával, komplett vacsora.


Padlizsán lepcsánka recepthez kapcsolódó receptek

Padlizsán lepcsánka

Padlizsán lepcsánka

Aki szereti a padlizsánt, egy új íz csípős paprikából. Aki szereti, tegyen bele, nagyon finom.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés