Pangasius sült hal tócsnival recept

Pangasius sült hal tócsnival
2 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
5681

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A pangasius hal a család kedvence, de a ponty kivételével.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 csomag pangasius hal szeletek
  • só, bors
  • római kömény
  • citromlé
  • fokhagyma
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 0.5 fej vöröshagyma apróra vágva

Elkészítés

A hal szeleteket befűszerezzük, és hirtelen megsütjük serpenyőben fent a lapon.

A reszelt sajttal összekeverjük a fokhagymát, vöröshagymát, 2 evőkanál lisztet, és egy gerezd fokhagymát, majd hirtelen ezt is megsütjük a serpenyőben, és már is kész az ebéd, vagy esetleg vacsora. Hozzá tálalunk még majonézt.


Pangasius sült hal tócsnival recepthez kapcsolódó receptek

Pangasius sült hal tócsnival

Pangasius sült hal tócsnival

A pangasius hal a család kedvence, de a ponty kivételével.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Pangasius sült hal tócsnival recepthez

blahunka Attiláné - 2011. április 21.
A tócsni a reszelt sajtból és az apróra vágott vöröshagyma, 2 ek kanál liszt, és 1 gerezd fokhagyma. Összekevered és serpenyőben egy pici olajjal kisütöd. Finom és gyorsan elkészíthető is.
thumb
ibi1950 - 2011. április 21.
Akkor a tócsnit miből készítjük el,
thumb
blahunka Attiláné - 2011. április 21.
Kedves IBI! Nem maradt ki a burgonya, mivel a TV Paprika műsorban készítették így, és én is kipróbáltam nagyon finom, és így gyorsan elkészíthető is.
thumb
ibi1950 - 2011. április 21.
Mintha a burgonya kimaradt volna a receptből?