Paradicsomleves húsgolyóval recept

Paradicsomleves húsgolyóval
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
1632

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egy újabb izgalmas paradicsomleves, ezúttal húsgolyókkal!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 szelet kenyér
  • 2 evőkanál tej
  • 20 dkg darált borjúhús
  • 20 dkg darált sertéshús
  • 2 evőkanál frissen aprított bazsalikom + a díszítéshez
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1.2 liter csirkealplé
  • 5 dl víz
  • 60 dkg darabolt paradicsom
  • 20 dkg makaróni tészta
  • reszelt parmezán

Elkészítés

A kenyereket tejbe áztatjuk, majd apró darabokra tépjük, és összedolgozzuk a kétféle darált hússal és a bazsalikommal.

A masszából evőkanálnyi adagokban golyókat formázunk, és 1 evőkanál olívaolajban kisütjük őket.

A maradék olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát és az összezúzott fokhagymát.

Felöntjük az alaplével és a vízzel, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a makarónit, és 8-10 percig főzzük. Végül hozzáadjuk a húsgolyókat. Tálaláskor bazsalikommal díszítjük, és megszórjuk parmezánnal.


Paradicsomleves húsgolyóval recepthez kapcsolódó receptek

Paradicsomleves húsgolyóval

Paradicsomleves húsgolyóval

Egy újabb izgalmas paradicsomleves, ezúttal húsgolyókkal!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Paradicsomleves húsgolyóval recepthez

Gabriella - 2011. február 28.
Igen jó paradicsomleves recept. Feltétlenül elkészítem a napokban. Köszi.Gabi