Parféalap recept

Parféalap
4 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
3358

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


2 személyre

  • 10 db tojássárgája
  • 20 dkg cukor

Elkészítés

A tojássárgáját a cukorral egy hőálló tálban elkeverjük, majd vízgőz fölött folyamatosan kevergetve addig főzzük, míg fel nem forrósodik, és a cukor teljesen el nem olvad.

Átszűrjük egy másik tálba (hogy az esetleg kicsapódott tojássárgája-darabok ne kerüljenek bele), majd elektromos habverővel – teljes kihűlésig – habbá verjük.


Parféalap recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés