Parmezános-mustáros csirkeszárny recept

Parmezános-mustáros csirkeszárny
4 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

55 perc

Megnézték:
2261

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Szárnyra kapnak az ízek - a kétféle kencétől!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 10 dkg vaj + a sütéshez
  • 2 evőkanál dijoni mustár
  • 0.25 kiskanál Cayenne-bors
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 9 dkg zsemlemorzsa
  • 1 kiskanál római kömény
  • só, bors
  • 20 db csirkeszárny

Elkészítés

A vajat összekeverjük a mustárral és a Cayenne-borssal. Egy másik edényben összekeverjük a parmezánt a zsemlemorzsával és a köménnyel, és sózzuk, borsozzuk.

A sütőt előmelegítjük 200 ºC-ra. A csirkeszárnyakat először a vajas, majd a morzsás keverékbe forgatjuk, és kivajazott tepsiben 30 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.


Parmezános-mustáros csirkeszárny recepthez kapcsolódó receptek

Parmezános-mustáros csirkeszárny

Parmezános-mustáros csirkeszárny

Szárnyra kapnak az ízek - a kétféle kencétől!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés