Parmezános padlizsánkrém recept

Parmezános padlizsánkrém
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
124

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egyszerű, ámbár roppant finom krémről van szó, szerintem mindenki kedvence lesz! Sokféleképpen készülhet, de nekem ez ízlett a legjobban.

4 személyre

  • 4 darab padlizsán
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 6 evőkanál majonéz
  • 50 gramm parmezán
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 csipet petrezselyem
  • 1 darab bagett
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál snidling

Elkészítés

A padlizsánokat szurkáljuk meg és sütőben süssük őket 180 fokon nagyjából 20-25 percig. Ezután hámozzuk meg és a belsejét tegyük egy késes aprítóba, amibe ízlés szerint mehet bele az összes hozzávaló. Friss pirított bagettel tálaljuk.


Parmezános padlizsánkrém recepthez kapcsolódó receptek

Parmezános padlizsánkrém

Parmezános padlizsánkrém

Egyszerű, ámbár roppant finom krémről van szó, szerintem mindenki kedvence lesz! Sokféleképpen készülhet, de nekem ez ízlett a legjobban.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés