Párolt káposzta recept

Párolt káposzta
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

15 perc

Megnézték:
2163

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Akár nyersen, akár párolva, önmagában vagy bármilyen sült társaságában, dresszinggel vagy anélkül kitűnő köret.

8 személyre

  • 1 db fejes-káposzta
  • 1 db vörös-káposzta
  • 2 db savanyú alma
  • 1 db répa
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál ecet
  • 2 teáskanál olaj
  • 3 teáskanál só
  • 3 teáskanál cukor
  • köménymag
  • pár szem dió

Elkészítés

Nagyon vékony csíkokra vágjuk a zöldségeket, kicsit megsózzuk, állni hagyjuk. Enyhén kinyomkodjuk. Az olajban kipattogtatjuk a köménymagot, hozzátesszük az almát, káposztát, répát, fedő alatt ropogósra pároljuk. Ízesítjük, törött dióval meghintve tálaljuk.


Párolt káposzta

Párolt káposzta

Akár nyersen, akár párolva, önmagában vagy bármilyen sült társaságában, dresszinggel vagy anélkül kitűnő köret.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés