Párom névnapi oroszkrém tortája recept

Párom névnapi oroszkrém tortája
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Borsi Józsefné Gángó Erika

Nehézség:

Elkészítési idő:

90 perc

Megnézték:
1445

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


5 személyre

  • piskóta (6 tojásból sütött)

A krémhez

  • 2 csomag vaníliás puding
  • 6 dl tej
  • 1 doboz déligyümölcs befőtt
  • 4 dl hulala tejszín
  • 1 evőkanál zselatin
  • 6 evőkanál cukor
  • mazsola ízlés szerint

Elkészítés

A piskótát megsütjük és félre tesszük hűlni, a pudingot, mazsolát és a cukrot a tejben felfőzzük, langyosra hűtjük. Felverjük a tejszínt, a zselatint fél dl vízben elkeverjük, felmelegítjük és a tejszínhez csurgatjuk, a fele tejszínt belekeverjük a mazsolás pudingba, óvatosan hozzátesszük a befőttet, és evvel töltjük meg a 3 lapra vágott piskótát belül. Kívülről rákenjük a többi tejszínt, valamennyit pedig nyomózsákba teszünk és avval díszítjük a tortát.


Párom névnapi oroszkrém tortája recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés