Pecorinóval töltött paradicsom recept

Pecorinóval töltött paradicsom

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
1120

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Töltsük pecorinóval!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 8 db paradicsom
  • 25 dkg pecorino sajt
  • 3 evőkanál olívaolaj + az edénybe
  • nagy csipet szárított oregánó
  • só, bors

Elkészítés

A paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kikanalazzuk (némi paradicsomhús azért maradjon bennük). Az üreget megszórjuk sóval, majd a paradicsomokat fejjel lefelé fordítva fél órára félretesszük.

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A apró kockákra vágott sajtot összekeverjük az olívaolajjal, megszórjuk az oregánóval, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A paradicsomokat megtöltjük a sajttal, kiolajozott hőálló edénybe tesszük, és sütőben 20 perc alatt készre sütjük.


Pecorinóval töltött paradicsom

Pecorinóval töltött paradicsom

Töltsük pecorinóval!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés