Penne arrabbiata recept

Penne arrabbiata

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
3857

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ne ingerelje a tésztát! Inkább gyorsan egye meg!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 6 evőkanál olívaolaj
  • 0.5 db chilipaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 50 dkg hámozott paradicsom
  • 35 dkg penne tészta
  • 1 evőkanál frissen összevágott petrezselyem

Elkészítés

Az olajat felhevítjük, és hozzáadjuk a kimagozott, apróra vágott csilipaprikát és a fokhagymagerezdeket. (Ha a fokhagyma barnára pirult, kivesszük az olajból.) Hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk és 15 percig főzzük.

A tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, majd pár percig a szósszal összeforraljuk. Tálaláskor meleg tányérra merjük, és a tetejét a petrezselyemmel meghintjük.


Penne arrabbiata recepthez kapcsolódó receptek

Penne arrabbiata

Penne arrabbiata

Ne ingerelje a tésztát! Inkább gyorsan egye meg!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés