Pestós gnocchi recept

Pestós gnocchi
4.5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
6819

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Az eredeti pestoa pesto alla genovese, azaz a genovai bazsalikommártás hét összetevőből áll: bazsalikomból, fokhagymából, parmezánból, olívaolajból, fenyőmagból, sóból és borsból.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 6 szelet bacon
  • 3 dkg fenyőmag
  • 50 dkg gnocchi (készen kapható)
  • 3 evőkanál pesto
  • 1 dl tejföl (vagy crème fraîche)

Elkészítés

A bacont forró serpenyőben aranybarnára pirítjuk, majd miután kihűlt, darabokra törjük. A fenyőmagot is enyhén megpirítjuk.

A gnocchit a csomagoláson található utasításoknak megfelelően lobogó sós vízben megfőzzük, majd alaposan lecsepegtetjük, és a serpenyőbe tesszük.

Hozzáadjuk a pestót és a tejfölt, összemelegítjük, majd

hozzákeverjük a bacon és a fenyőmag felét. Tálaláskor

megszórjuk a maradék baconnel és fenyőmaggal.


Pestós gnocchi recepthez kapcsolódó receptek

Pestós gnocchi

Pestós gnocchi

Az eredeti pestoa pesto alla genovese, azaz a genovai bazsalikommártás hét összetevőből áll: bazsalikomból, fokhagymából, parmezánból, olívaolajból, fenyőmagból, sóból és borsból.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés