Pikáns sonkás-zöldséges ragu tésztával recept

Pikáns sonkás-zöldséges ragu tésztával
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
veruss74

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
618

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez a finom, fűszeres, zöldséges ragu a gyorsan, finomat kategóriába tartozik. Ez egy igazi, mindent bele étel, abból készült, amit a hűtőben találtam.

4 személyre

  • 1 csomag tészta (nálam masni)
  • 20 dkg sonka
  • 10 dkg kockázott bacon
  • 1 db nagyobb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 nagyobb fej gomba
  • 10 dkg előfőzött vörösbab
  • 10 dkg édes kukorica
  • 2.5 dl passzírozott paradicsom
  • 0.5 mokkáskanál Garam masala fűszerkeverék
  • 1 csapott mokkáskanál őrölt kömény
  • só, bors

Elkészítés

A tésztának vizet forralunk egy kevés sóval, majd kifőzzük és leszűrjük.

Magas falú serpenyőben megpirítjuk a bacont, majd a zsírján megdinszteljük a félbevágott, majd szeletelt hagymát.

A sonkát vékony csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a hagymához és együtt pirítjuk vele.

Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát, hagyjuk kevés ideig pirulni a többi hozzávalóval, majd beletesszük a babot és a kukoricát és az apróra vágott vagy reszelt fokhagymát.

Megsózzuk, borsozzuk ízlés szerint, hozzáadunk egy kevés Garam Masala fűszerkeveréket és az őrölt köményt.

Néhányszor átforgatjuk, majd felöntjük a paradicsommal és az egészet összeforraljuk.

A kifőtt tésztával tálaljuk.


Pikáns sonkás-zöldséges ragu tésztával recepthez kapcsolódó receptek

Pikáns sonkás-zöldséges ragu tésztával

Pikáns sonkás-zöldséges ragu tésztával

Ez a finom, fűszeres, zöldséges ragu a gyorsan, finomat kategóriába tartozik. Ez egy igazi, mindent bele étel, abból készült, amit a hűtőben találtam.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés