Ponty parmezánbundában recept

Ponty parmezánbundában
4 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
1893

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Rántott ponty recept parmezánbundában hagymás-édesköményes körettel

4 személyre

  • 10 dkg őrölt mandula
  • 5 dkg parmezán
  • 10 dkg kimagozott fekete olajbogyó
  • olívaolaj
  • 6 db vöröshagyma
  • 2 db édeskömény
  • só, bors
  • 60 dkg pontyfilé
  • 3 dkg liszt
  • 1 db tojás

Elkészítés

A mandulát, a parmezánt és az olajbogyó felét botmixerrel összedolgozzuk.

A karikára vágott hagymát és a csíkokra vágott édesköményt forró olajban néhány percig pároljuk. Hozzáadjuk a maradék olajbogyót, további 10 percig főzzük, majd sózzuk, borsozzuk.

A halat megsózzuk, megforgatjuk a lisztben, majd az enyhén felvert tojásban, végül pedig a parmezános keverékben.

A halat forró olajban aranybarnára sütjük, és a hagymás-édesköményes körettel tálaljuk.


Ponty parmezánbundában recepthez kapcsolódó receptek

Ponty parmezánbundában

Ponty parmezánbundában

Rántott ponty recept parmezánbundában hagymás-édesköményes körettel

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés