Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád recept

Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
3545

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Köszönet Alessandro Arenának,a finom receptért. Nagyon ízlett a családnak. - Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád

2 személyre

  • 20 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg főtt prágai sonka
  • 10 dkg bacon szalonna
  • 1 dl fehérbor
  • 10 dkg vaj ,az öntethez kell. 3 ek olivaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • pár darab zsályalevél
  • 1 kisebb csokor petrezselyemzöld

A salátához:

  • 10 dkg ruccola saláta

A dresszinghez:

  • 5 db kapribogyó összevágva
  • citromlé
  • 3 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

A mellszeleteket elvágom ketté úgy, hogy nagyobb darabot kapjak, majd fólia között kiklopfolom. Ráterítem a sonkát.

Az öntetet elkészítem a következőképpen. 3 evőkanál olívaolajat kikeverek 2 gerezd zúzott fokhagymával, sóval, vágott petrezselyemmel, meg zsályával. A húst baconszalonnákra 2 db-ra helyezem, és ráteszem a prágai sonkát, majd megkenem az öntettel. Ezután felcsavarom, összetűzöm, hogy ne essen széjjel. Ehhez vegyünk fogpiszkálót.

A serpenyőben vajat hevítek, és a rolókat ráteszem. Megborsozom, és mindkét oldalát átsütöm, úgy hogy a bort aláöntöm, és szép pirosra sütöm őket. 4 db lessz ebből a mennyiségből.

Elkészítem a saláta öntetet:3 ek olivaolajat, kevés sót, 5 db nagyobb kapribogyót összevágva elkeverek egy kis tálban 1 citrom levével. Tálalom a ruccolát a tányér közepére kupacolom, öntök rá az öntetből, és a húsroládot kettévágva köré helyezem. Jó étvágyat hozzá!


Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád recepthez kapcsolódó receptek

Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád

Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád

Köszönet Alessandro Arenának,a finom receptért. Nagyon ízlett a családnak. - Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Prágai sonkával töltött, baconba csavart csirkerolád recepthez

thumb
Receptvarázs - 2014. február 06. 12345
köszönjük, már be is tettük az elkészítést!
thumb
Némethné Zsuzsa - 2014. február 05. 12345
Az elkészítés:A mellszeleteket elvágom ketté úgy,hogy nagyobb darabot kapjak,és fólia között kiklopfolom.Ráterítem a sonkát.Az öntetet elkészítem a következőképpen.3 evőkanál olivaolajat kikeverek 2 gerezd zúzott fokhagymával,sóval vágott petrezselyemmel,meg zsályával. A húst baconszalonnákra 2 db-ra helyezem,és ráteszem a prágai sonkát,majd megkenem az öntettel.Ezután felcsavarom,és összetűzöm,hogy ne essen széjjel.Ehhez vegyünk fogpiszkálót.A serpenyőben vajat hevítek,és a rolókat ráteszem.Megborsozom,és mindkét oldalát átsütöm úgy hogy a bort aláöntöm,és szép pirosra sütöm őket.4 db lessz ebből a mennyiségből.
Elkészítem a saláta öntetet.:3 ek olivaolajat,kevés sót,5 db nagyobb kapribogyót összevágva elkeverek egy kis tálban 1 citrom levével. Tálalom a ruccolát a tányér közepére kupacolom,öntök rá az öntetből,és a húsroládot kettévágva köré helyezem.Jó étvágyat hozzá!.
thumb
Némethné Zsuzsa - 2014. február 05. 12345
Hát igen,a másolásnál valamit elrontottam.Ezért elnézést.Kedves Receptvarázs!Az egyik részét töröljék,mert kétszer van látom a hozzávalók.
thumb
Receptvarázs - 2014. február 04. 12345
Kedves Zsuzsa! Nagyon guszta a recepted, csak sajnos lemaradt az elkészítés. Írtunk emailt is, csak amivel regisztráltál email cím, arról visszajön a levél. Írnál nekünk az info@receptvarazs.hu email címre? Vagy akár ide! Várjuk, és köszönjük a jobbnál jobb recepteket!