Pulykacopfos tál recept

Pulykacopfos tál
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
4178

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyors és mutatós ebéd, vacsora.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 3 szelet pulykamell
  • 60 dkg burgonya
  • 1 db tojás
  • olaj
  • petrezselyem
  • zsemlemorzsa

Elkészítés

A pulykamelleket folpack között kiverem, besózom. Egyet kétfelé vágok, a szokásos módon bepanírozom. A másik kettőt 3-3 csíkra vágom, de a végek maradjanak egyben. Összefonom, mint a copfot. Fűszerezem. Grillben vagy kevés olajos, többször forgatva megsütöm.

Közben sós vízben megfőzöm a krumplit, leszűröm, a felét megszórom friss petrezselyemmel, a másik felét hozzáteszem sülni a rántott szelethez. Mire annak mindkét oldala elkészül, a krumpli is pirosra sül. Papírtörlőre szedem a husi társaságában. Petrezselyemmel tálalom. Ha tobzódok a zöldjében, egy csokorra valót beledobok az olajba, ropogósra sütöm, lecsöpögtetem. Különleges.


Pulykacopfos tál recepthez kapcsolódó receptek

Pulykacopfos tál

Pulykacopfos tál

Gyors és mutatós ebéd, vacsora.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Pulykacopfos tál recepthez

thumb
vajdamarta - 2010. szeptember 01.
Kukoricás rizskörettel, dresszinges salátával, párolt zöldségfélékkel is kitűnő.