Ragacsos csirkeszárny recept

Ragacsos csirkeszárny
4 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
6104

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez az a csibeétel, amiből bármikor bármennyit el tudnának tüntetni az enyéim :)

6 személyre

  • 18 db nagyobb csibeszárny

Páchoz:

  • 1.5 dl olaj
  • 2 evőkanál méz
  • 1 teáskanál szója szósz
  • 1 teáskanál vuszter szósz
  • 2 teáskanál csemege mustár
  • 1 teáskanál csípős paprikakrém
  • 1 evőkanál sült csirke fűszer só
  • 2 gerezd préselt fokhagyma
  • őrölt bors

Elkészítés

A páchoz valókat összekeverjük, a szárnyakat alaposan beleforgatjuk, lefedjük, egy éjszakára állni hagyjuk. Másnap a húst lecsepegtetjük, sütőtálba tesszük, 3 ek páccal meglocsoljuk, 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd 200 fokon pár perc alatt ropogósra pirítjuk. Friss cipóval, házi savanyúsággal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok! Készítette és fényképezte: Nyersné Vajda Márta


Ragacsos csirkeszárny recepthez kapcsolódó receptek

Ragacsos csirkeszárny

Ragacsos csirkeszárny

Ez az a csibeétel, amiből bármikor bármennyit el tudnának tüntetni az enyéim :)

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés