Ragu paradicsomlével recept

Ragu paradicsomlével
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
rena4

Nehézség:

Elkészítési idő:

120 perc

Megnézték:
1367

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Csak a hús főzési ideje miatt hosszú az elkészítése. Házi paradicsomlével a legjobb.

4 személyre

  • 70 dkg sertéslapocka csíkokra vágva
  • 1 db nagyobb vöröshagyma apróra vágva
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 gerezd fokhagyma összezúzva
  • 2 dl paradicsomlé
  • bors
  • 1 evőkanál petrezselyemzöld felaprítva
  • 2 evőkanál zsír

Elkészítés

A zsírt egy nagyobb edényben felforrósítjuk, a hagymát, fokhagymát átfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a felcsíkozott húst és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt is. Lefedve kb. egy órát főzzük takaréklángon. Végül felöntjük a paradicsomlével, ha még nem elég puha a hús, 20 percig főzzük együtt. Ha teljesen megpuhult a hús, fedő nélkül nagy lángon besűrítjük.

Zelleres krumplipürével tálaljuk.


Ragu paradicsomlével recepthez kapcsolódó receptek

Ragu paradicsomlével

Ragu paradicsomlével

Csak a hús főzési ideje miatt hosszú az elkészítése. Házi paradicsomlével a legjobb.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés