Rakott kelbimbó baconnal, sajtszósszal recept

Rakott kelbimbó baconnal, sajtszósszal
4.5 11

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
4264

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon egyszerű és előételnek is jó, kicsit sonkás, füstölt izű étel!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Hozzávalók

  • 0.5 kg kelbimbó
  • 1 db erőleveskocka
  • 1 db sonkás sajt (tömlős)
  • 1 dl tejszín
  • 10 dkg baconszalonna csíkokra vágva
  • vaj, zsemlemorzsa a jénai kikenéséhez

Elkészítés

A kelbimbót az erőleveskockával és vízzel felfőzzük, majd leszűrjük és a kivajazott, zsemlemorzsával megszórt jénai edénybe tesszük. A baconszalonnát csíkokra vágjuk, serpenyőben elősütjük, elkészítjük a gyors sajtszószt. A sonkás, tejszínes sajtot kevéske tejszínnel összekeverjük és a kelbimbóra öntjük.

Tehetünk rá reszelt sajtot is. A baconnal megszórjuk, és a sütőben 15 percig sütjük.


Rakott kelbimbó baconnal, sajtszósszal recepthez kapcsolódó receptek

Rakott kelbimbó baconnal, sajtszósszal

Rakott kelbimbó baconnal, sajtszósszal

Nagyon egyszerű és előételnek is jó, kicsit sonkás, füstölt izű étel!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés