Rakott puding recept

5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
kissne1021

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
2060

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Finom parfé torta, mely nem igényel sütést.

4 személyre

  • 2 csomag pudingpor, kétféle ízben
  • 1 csomag gesztenyemassza
  • 25 dkg margarin
  • 1 csomag mazsola
  • 2 csomag babapiskóta
  • rum
  • tej

Elkészítés

Egyik fajta pudingot a rajta előírtak szerint sűrűre főzzük a tejjel. Egy csatos tortaformába beleöntjük.

Rumos tejben megáztatjuk a babapiskótát és a kihűlt puding tetejét befedjük vele.

Gesztenyemasszát kikeverjük a margarinnal és beletesszük a rumba megáztatott mazsolát és a babapiskóta tetejére kenjük. Majd a gesztenyemassza tetejét befedjük a rumos tejben megáztatott babapiskótával.

Előírásnak megfelelően sűrűre főzzük a tejjel a másik fajta pudingot és ráöntjük a babapiskótás rétegre.

Jól lehűtve tálaljuk. Tejszínhabot lehet tálaláskor a tetejére nyomni.

- Egyik fajta pudingot a rajta előírtak szerint sűrűre főzzük a tejjel. Egy csatos tortaformába beleöntjük.
- Rumos tejben megáztatjuk a babapiskótát és a kihűlt puding tetejét befedjük vele.
- Gesztenyemasszát kikeverjük a ráma margarinnal és beletesszük a rumba megáztatott mazsolát és a babapiskóta tetejére kenjük.
- Majd a gesztenyemassza tetejét befedjük a rumos tejben megáztatott babapiskótával.
- Előírásnak megfelelően sűrűre főzzük a tejjel a másik fajta pudingot és ráöntjük a babapiskótás rétegre.

Jól lehűtve tálaljuk. Tejszínhabot lehet tálaláskor a tetejére nyomni.
Jó étvágyat kívánok hozzá! Üdv: Kiss Lászlóné


Rakott puding recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Rakott puding

Finom parfé torta, mely nem igényel sütést.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés