Ravioli marcipánból recept

Ravioli marcipánból

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1134

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Kész átverés - édes a meglepetés!

2 személyre

  • 1.5 dl tejszín
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 15 dkg porcukor
  • 0.5 üveg meggybefőtt
  • 30 dkg mirelit málna
  • 30 dkg marcipán

Elkészítés

A forró tejszínt simára keverjük a csokoládéval, hozzáadunk 5 dkg porcukrot, majd lehűtjük. A meggyet lecsepegtetjük. A málnát 10 dkg porcukorral összeturmixoljuk.

A marcipánt porcukorral meghintett deszkán átgyúrjuk, 2 mm vékonyra nyújtjuk, majd derelyevágóval 4x4 cm-es négyzetekre vágjuk. A lapok széleit ecsettel kissé bevizezzük.

Minden második négyzetre egy kiskanál csokoládét teszünk, belenyomunk egy-egy szem meggyet, majd az üres lapocskákkal letakarjuk és a széleket összenyomkodjuk.

A málnaszószban tálaljuk.


Ravioli marcipánból

Ravioli marcipánból

Kész átverés - édes a meglepetés!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés