Répakeksz recept

Répakeksz
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bisztrónyúl

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
844

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 10 dkg puha vaj
  • 1 bögre barnacukor
  • 1 bögre kristálycukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 bögre főtt répa (kb. két répa)
  • 2 db tojás
  • 2 bögre liszt
  • 3 evőkanál kókuszreszelék
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 1 teáskanál fahéj
  • csipet só
  • dió, étcsoki

Elkészítés

Kapcsoljuk be a sütőt, 200 fokra.

Főzzük meg a répát!

A vajat keverjük össze a cukrokkal, egyenként mehetnek hozzá a tojások, majd a pépesített répa. jöhet a liszt, kókuszreszelék, sütőpor, só, fahéj. alaposan keverjük össze.

A tepsit béleljük ki sütőpapírral. vegyük elő a fagyis kanalat, ezzel adagoljuk a tésztát a tepsibe. Tartsunk nagy távolságot a gombócok között! (én négyesével sütöm.) Ha kiadagoltuk, szórjuk meg dióval, apróra tört étcsokival.

Sütés

Süssük egy jó tizenöt percet, majd vegyük ki, hagyjuk a tepsiben további öt percet, aztán mehet a tányérra, ha kihűlt, jól záródó fémdobozba.


Répakeksz recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés