Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával recept

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával
3.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
816

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Olcsó, gyorsan elkészül és finom.

2 személyre

  • 25 dkg csirkemáj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db lecsópaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db chili
  • 2 db burgonya
  • őrölt erős pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • majoranna
  • kakukkfű
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • céklasaláta

Elkészítés

A burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom

Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikákat és a paradicsomot, fűszerezem, Beleteszem a májat, tovább párolom.

A végén melléteszem a krumplit, együtt pirítom, szórok rá vágott petrezselymet.

Céklasalátával fogyasztom.


Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával recepthez kapcsolódó receptek

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Olcsó, gyorsan elkészül és finom.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés