Rezgős lecsó recept

Rezgős lecsó
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

15 perc

Megnézték:
1976

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nyáron jó pár üvegre valót főztem be lecsóból, mely a hűvös, nemszeretem idő beálltával is mindig a színes nyarat, a friss zöldségeket idézi fel. Frissen sült kenyér a méltó körítése.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 1 üveg házi lecsó
  • 4 db bécsi virsli
  • 1 ujjnyi füstölt kolbász
  • 8 db tojás
  • 0 kevés só

Elkészítés

Az enyhén csípős házi lecsó zsírjából 1 evőkanálnyit sütőedénybe csorgatunk, a felkarikázott virslit és a füstölt kolbászt átpirítjuk rajta, majd hozzátesszük a lecsót. Amíg felforrósodik, felverjük az enyhén megsózott tojásokat, a lecsóhoz öntjük, ízlés szerinti állagúra sütjük. Lágyabbra hagyva lesz remegős.

Jó étvágyat kívánok!

Készítette és fényképezte: Nyersné Vajda Márta


Rezgős lecsó recepthez kapcsolódó receptek

Rezgős lecsó

Rezgős lecsó

Nyáron jó pár üvegre valót főztem be lecsóból, mely a hűvös, nemszeretem idő beálltával is mindig a színes nyarat, a friss zöldségeket idézi fel. Frissen sült kenyér a méltó körítése.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés