Ribizlis joghurt alagút recept

Ribizlis joghurt alagút
3 6

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Borsi Józsefné Gángó Erika

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
4442

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Finom, nyári, hűsítő! :)

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 6 dl gyümölcsjoghurt
  • 2 csomag tejszínhabpor
  • 3 dl tej
  • 1 csomag zselatin
  • 8 evőkanál cukor
  • 20 dkg ribizli
  • 1 csomag tortazselépor
  • 2.5 dl folyadék (fele víz, fele málnaszörp)

Elkészítés

A joghurtot a cukorral és a zselatinnal kézmelegre langyosítjuk, majd kihűtjük. A tejszínhabport felverjük a tejjel, és összekeverjük a joghurttal. Margarinnal kikenünk egy hosszúkás gyümölcskenyérformát, majd beleöntjük a joghurtos masszát és megszórjuk néhány ribizliszemmel. Hűtőbe tesszük dermedni.

Ha megdermedt, kiborítjuk egy tálcára, rátesszük a tetejére az összes ribizlit, majd bevonjuk tortazselével, amit előzőleg elkészítettünk a 2,5 dl folyadékkal. Visszatesszük a hűtőszekrénybe 20 percre.


Ribizlis joghurt alagút recepthez kapcsolódó receptek

Ribizlis joghurt alagút

Ribizlis joghurt alagút

Finom, nyári, hűsítő! :)

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés