Ribizlis sajttortakosárkák recept

Ribizlis sajttortakosárkák
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1780

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A rakomány opcionális - ribizli, málna, áfonya, bármi!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 10 dkg édes keksz
  • 8 dkg olvasztott Rama sütőmargarin
  • 25 dkg krémsajt
  • 4 dkg + 2 kiskanál porcukor
  • 1.2 dl tejszín
  • 2 kiskanál vaníliakivonat
  • 12 dkg ribizli
  • 0.5 evőkanál édes desszertbor

Elkészítés

A kis darabokra tört kekszet aprítógéppel fi nomra morzsoljuk, majd hozzáadjuk a Rama sütőmargarint, és alaposan összedolgozzuk.

Egy muffi nsütő 4 mélyedését kibéleljük sütőpapírral, a

kekszmasszából kosárkákat formázunk a mélyedésekbe, majd a formát 30 percre betesszük a hűtőbe.

A krémsajtot 4 dkg porcukorral, a tejszínnel és a

vaníliakivonattal elektromos keverővel alaposan összedolgozzuk, majd félretesszük.

A ribizlit összekeverjük a borral és 2 kiskanál porcukorral,

majd 10 percig állni hagyjuk.

A kosárkákat a papír segítségével kiemeljük a formából, majd megtöltjük a krémsajtos keverékkel, a ribizlit pedig a tetejére halmozzuk.


Ribizlis sajttortakosárkák recepthez kapcsolódó receptek

Ribizlis sajttortakosárkák

Ribizlis sajttortakosárkák

A rakomány opcionális - ribizli, málna, áfonya, bármi!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés