Ricottás-sonkás pástétom recept

Ricottás-sonkás pástétom
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1868

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ricottás-sonkás pástétom recept

4 személyre

  • 25 dkg ricotta
  • 25 dkg főtt sonka
  • 2 evőkanál fenyőmag
  • 5 evőkanál tejszín
  • 0.5 dl brandy
  • só, bors
  • barna kenyér a tálaláshoz

Elkészítés

A ricottát simára keverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, a fenyőmagot, a tejszínt és a brandyt, és sózzuk, borsozzuk.

Egy négyszögletes edényt kibélelünk fóliával, belekanalazzuk a masszát, a tetejét elsimítjuk, majd 3-4 órára a hűtőbe helyezzük.

A pástétomot a fólia segítségével egy tányérra borítjuk, és meleg kenyérre kenve tálaljuk.


Ricottás-sonkás pástétom recepthez kapcsolódó receptek

Ricottás-sonkás pástétom

Ricottás-sonkás pástétom

Ricottás-sonkás pástétom recept

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés