Ricottás cipó recept

Ricottás cipó
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
2134

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Mosogatás helyett - süssön ricottás cipót!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 kerek cipócska
  • 12 szelet bacon
  • 15 dkg ricotta
  • 10 db koktélparadicsom
  • 5 db tojás
  • 1.5 dl tej
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • frissen őrölt fekete bors

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A cipó tetejét levágjuk, a belseje egy részét kivájjuk, beletesszük a bacont, majd rákanalazzuk a ricottát és a paradicsomot.

A tojást összekeverjük a tejjel, sózzuk, borsozzuk, majd beleöntjük a cipóba, megszórjuk a parmezánnal, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezve 40-45 perc alatt készre sütjük.


Ricottás cipó recepthez kapcsolódó receptek

Ricottás cipó

Ricottás cipó

Mosogatás helyett - süssön ricottás cipót!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés