Rizs-gnocchi recept

Rizs-gnocchi

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

80 perc

Megnézték:
1802

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Eltévedt egy kínai az olasz negyedben vagy egy olasz a kínai negyedben

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 20 dkg rizs
  • 4 db tojás
  • 2 dkg zsemlemorzsa
  • 1 liter húsalaplé
  • 5 dkg vaj
  • 5 dkg gruyère sajt
  • 3 dkg parmezán
  • só, bors

Elkészítés

A rizst enyhén sós vízben puhára főzzük, majd alaposan

lecsepegtetjük és félretesszük. Az enyhén felvert

tojásokat összekeverjük a rizzsel és a zsemlemorzsával, majd sózzuk, borsózzuk.

Az alaplét felforraljuk. A rizses keverékből kézzel apró gombócokat formálunk, és a forrásban lévő alaplében néhány percig főzzük őket.

A gombócokat lecsepegtetjük és előmelegített tányéron

szervírozzuk. Tálaláskor meglocsoljuk olvasztott vajjal, és megszórjuk a kétféle reszelt sajttal.


Rizs-gnocchi recepthez kapcsolódó receptek

Rizs-gnocchi

Rizs-gnocchi

Eltévedt egy kínai az olasz negyedben vagy egy olasz a kínai negyedben

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés