Rizzsel töltött padlizsán recept

Rizzsel töltött padlizsán
3.5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
kuksika

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
5069

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 db Globus ketchup
  • 1 teáskanál delikát
  • 20 dkg előfőzött rizs
  • 20 dkg trappista sajt
  • 2 db közepes padlizsán
  • 2 fej vöröshagyma

Elkészítés

A rizst a tasakon leírtak alapján megfőzzük. A padlizsán húsát kivájjuk és apró kockákra vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a padlizsánt, ételízesítővel ízesítjük, és 5 percig fedő alatt pároljuk.

Hozzáadjuk a rizst, a ketchupot. Kicsit összemelegítjük, majd az egészet beletöltjük a kivájt padlizsánokba, megszórjuk a sajttal. Végül a grillen megsütjük.


Rizzsel töltött padlizsán recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés