Ronen ananászos pörköltje recept

3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
LadyEsther

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
471

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Párommal fejlesztettük ki, mindenki, aki kóstolta, rajongója lett. :)

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Hozzávalók

  • 0.5 kg darált sertéshús
  • 1 doboz ananász konzerv
  • 0.5 kg csőtészta
  • 1 fej hagyma
  • 2 kis gerezd fokhagyma
  • 1 ek zsír
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • pirospaprika ízlés szerint

Elkészítés

A húst fehérre pirítjuk a zsírral együtt, majd hozzáadjuk az 1 fej apróra vágott hagymát és a fokhagymát. Ezután a sót, a borsot és a paprikát is hozzáadagoljuk, ízlés szerint. :) Ha megfőtt a hús, beleöntjük az egész ananászkonzerv tartalmát a levével együtt. Felrottyantjuk, majd kifőzött tésztával tálaljuk. :)


A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Ronen ananászos pörköltje

Párommal fejlesztettük ki, mindenki, aki kóstolta, rajongója lett. :)

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés