Rozmaringos-parmezános lepény recept

Rozmaringos-parmezános lepény
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2106

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Issza a szaftot - könnyű, illatos lepény!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 30 dkg liszt + a nyújtáshoz
  • 3 kiskanál sütőpor
  • 2 evőkanál olívaolaj + a sütéshez
  • 8 dkg reszelt parmezán
  • 2 evőkanál frissen aprított rozmaring
  • 2.5 dl forró víz

Elkészítés

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, enyhén belisztezett felületen 8 egyenlő részre osztjuk, és egyenként 8x10 cm-es téglalapokká nyújtjuk. A lepényeket ezután forró olajban ropogósra sütjük (oldalanként 3-4 perc).


Rozmaringos-parmezános lepény recepthez kapcsolódó receptek

Rozmaringos-parmezános lepény

Rozmaringos-parmezános lepény

Issza a szaftot - könnyű, illatos lepény!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés