Rozmaringos csirkesaláta édesköménnyel recept

Rozmaringos csirkesaláta édesköménnyel
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
1291

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Az illata kedvéért, az íze kedvéért.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál frissen aprított rozmaring
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg fehér bab (konzerv)
  • 8 dkg rucola
  • 2 db édeskömény
  • fehérborecet
  • só, bors

Elkészítés

A hosszabb csíkokra vágott húst alaposan összekeverjük 1 evőkanál olajjal, a rozmaringgal, ízlés szerint sóval és borssal, majd 15 percre félretesszük.

Egy felhevített serpenyőben a húscsíkok minden oldalát aranybarnára sütjük, majd félretesszük és melegen tartjuk.

A maradék olajat a serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a babot, és 1-2 perc alatt összemelegítjük.

A húst összekeverjük a fokhagymás babbal, a rucolával és a csíkokra vágott édesköménnyel, majd meglocsoljuk a fehérborecettel, és alaposan átforgatjuk.


Rozmaringos csirkesaláta édesköménnyel recepthez kapcsolódó receptek

Rozmaringos csirkesaláta édesköménnyel

Rozmaringos csirkesaláta édesköménnyel

Az illata kedvéért, az íze kedvéért.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés