Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával recept

Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
gombagasztro

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2080

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Hogy feldobjuk vele a grillszezont és vagánykodjunk a szomszédok előtt! :)

4 személyre

  • 70 dkg csiperkegomba
  • 1 db szűzpecsenye kis kockákra vágva
  • 3 db lila-, vagy édes hagyma
  • 15 db rozmaringszár
  • szőlőmag olaj
  • só, bors
  • 1 db kisebb új káposzta
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 dl natúr joghurt
  • 1 csokor kapor

Elkészítés

A négybe vágott gombákat, a felkockázott szűzpecsenyét és a nagyobb darabokra vágott hagymát felhúzzuk a rozmaringszárakra. Sózzuk, borsozzuk majd a szőlőmag olajjal meglocsoljuk és feltesszük a grillre.

Amíg a nyársak sülnek, addig készítünk egy könnyű salátát: apró csíkokra vágjuk az új káposztát. A joghurthoz pici sót, borsot adunk, nyomóval beletörjük a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot. Az összevágott káposztát a joghurtba forgatjuk. A grillezett nyársakat ezzel az egyszerű, de annál finomabb salátával tálaljuk.


Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával recepthez kapcsolódó receptek

Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával

Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával

Hogy feldobjuk vele a grillszezont és vagánykodjunk a szomszédok előtt! :)

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés