Ruccola paradicsommal recept

Ruccola paradicsommal
4 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
2503

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Akár pirítóssal, akár sültek mellé köret pótlóként üde, étvágyoltó, gyors saláta.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 20 dkg friss ruccola
  • 6 db salátaparadicsom

Az öntethez:

  • 1 evőkanál extraszűz olívaolaj
  • 1 evőkanál tökmagolaj
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 0.5 db citrom leve
  • 1 mokkáskanál só
  • őrölt bors

Elkészítés

Közvetlenül fogyasztás előtt - mélyebb salátástálban - keverjük el a sóval az olajakat, balzsamecetet, citromlevet. Adjuk hozzá a megmosott, lecsepegtetett ruccola levelet és a cikkekre vágott paradicsomot. Őrölt borssal illatosítjuk. Vághatunk rá friss petrezselyem zöldet vagy bazsalikomlevélkéket, de az elnyomja a ruccola jellegzetesen finom ízét. Pirítóssal tálaljuk.


Ruccola paradicsommal recepthez kapcsolódó receptek

Ruccola paradicsommal

Ruccola paradicsommal

Akár pirítóssal, akár sültek mellé köret pótlóként üde, étvágyoltó, gyors saláta.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés