Rukkolás krumplisaláta pirított dióval recept

Rukkolás krumplisaláta pirított dióval
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1041

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Rukkolás krumplisaláta pirított dióval recept

4 személyre

  • 70 dkg burgonya
  • 5 dkg dió
  • 10 dkg rukkola

A dresszinghez:

  • 1.5 dl tejföl
  • 0.4 dl fehérbor
  • 1 evőkanál magos mustár
  • 1 evőkanál méz
  • só, bors

Elkészítés

A krumplit forró sós vízben puhára főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük, és 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A dresszing hozzávalóit összekeverjük.

A diót a sütőben kb. 5 perc alatt megpirítjuk, majd összeforgatjuk a krumplival és a rukolával, és a dresszinggel meglocsolva tálaljuk.


Rukkolás krumplisaláta pirított dióval recepthez kapcsolódó receptek

Rukkolás krumplisaláta pirított dióval

Rukkolás krumplisaláta pirított dióval

Rukkolás krumplisaláta pirított dióval recept

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés