Rumos puding recept

Rumos puding

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1272

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Transzformer süti - akár maradék piskótából!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 40 dkg piskótatészta (maradék)
  • 0.5 dl rum
  • 3 dl tejszín
  • 1 csomag vaníliapuding
  • 1 db ananász
  • 4 db mentaág

Elkészítés

A piskótát kis kockákra vágjuk, majd meglocsoljuk egy kevés rummal. A felkockázott ananászt 30 percre rumba áztatjuk, majd alaposan lecsepegtetjük.

Közben a csomagoláson található utasításoknak megfelelően

elkészítjük a vaníliapudingot. A tejszínt habbá verjük.

A fele piskótát üvegpoharakba rendezzük, majd rákanalazzuk a tejszínhab egyharmadát, arra pedig a puding és az ananász felét.

Ezután újabb réteg piskóta, tejszínhab, puding és ananász következik. A legtetejére tejszínhab kerül, amit mentaággal díszítünk.


Rumos puding recepthez kapcsolódó receptek

Rumos puding

Rumos puding

Transzformer süti - akár maradék piskótából!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés