Sajtkrémes brownie recept

Sajtkrémes brownie

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

80 perc

Megnézték:
3132

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Erősebb az akaraterőnél - le is győzi azon nyomban!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 15 dkg étcsokoládé
  • 20 dkg Rama + a formába
  • 30 dkg barna cukor
  • 4 db tojás
  • 20 dkg liszt + a formába
  • 0.25 kiskanál sütőpor
  • 3.5 dkg kakaópor

A sajtkrémhez:

  • 25 dkg krémsajt
  • 7.5 dkg cukor
  • 2 db tojás
  • 0.5 db citrom reszelt héja

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A csokoládét a Ramával lassú tűzön felolvasztjuk, majd összekeverjük a cukorral és a tojással.

Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaót, alaposan

elkeverjük, majd egy Ramával kikent és kilisztezett tortaformába öntjük.

A sajtkrémhez a krémsajtot alaposan összedolgozzuk a cukorral, a tojással és a citromhéjjal, majd egy nagyobb evőkanállal a csokis tésztára kanalazunk belőle. Egy szélesebb pengéjű késsel örvényeket keverünk bele, és 50 perc alatt készre sütjük.

A receptet beküldte: Mazzag Irén, Budapest


Sajtkrémes brownie recepthez kapcsolódó receptek

Sajtkrémes brownie

Sajtkrémes brownie

Erősebb az akaraterőnél - le is győzi azon nyomban!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés