Sajtos-rucolás frittata recept

Sajtos-rucolás frittata

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

15 perc

Megnézték:
978

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Magával rántotta - a tojás a rucolát

2 személyre

  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1.5 evőkanál olívaolaj
  • 15 dkg rucola
  • 6 db tojás
  • 0.5 kiskanál só
  • 0.5 kiskanál bors
  • 10 dkg reszelt sajt

Elkészítés

A félbevágott fokhagymát az olajban lassú tűzön kb. 2 percig pirítjuk, majd kivesszük, és a visszamaradt olajban a rucolát 1-2 percig pároljuk.

A tojásokat összekeverjük a sóval és a borssal, ráöntjük a rucolára, és anélkül, hogy megkevernénk vagy átfordítanánk, 5-6 percig alacsony lángon sütjük.

Megszórjuk a sajttal, és előmelegített sütőben grillfokozaton addig sütjük, míg a sajt rá nem olvad (1-2 perc).


Sajtos-rucolás frittata

Sajtos-rucolás frittata

Magával rántotta - a tojás a rucolát

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés