Sajtos burgonya szuflé recept

Sajtos burgonya szuflé

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Voti

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
961

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon jó köretnek vagy csak úgy magában salátával.
1. Jól keverjük át a burgonyapürét (meleg legyen). Adjuk hozzá a vajat/margarint, a sajtot, a tejet és a snidlinget/új hagymát, majd keverjük át még egyszer jó alaposan, hogy habos legyen. 2. Keverjük hozzá a jól felvert tojássárgáját, és amikor a keverék kihűlt, a felvert tojásfehérjéket óvatosan keverjük hozzá. 3. Beleöntjük egy jól kiolajozott puding-/szuflé-/felfújt-formába, és addig sütjük egy közepesen forró sütőben, amíg jól feljön, és ropogós barna lesz a teteje. sütési hőfok: 200 °C sütési mód: alul-felül sütés

Sajtos burgonya szuflé

Sajtos burgonya szuflé

Nagyon jó köretnek vagy csak úgy magában salátával.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés