Sajtos rúd, perec, pogácsa recept

Sajtos rúd, perec, pogácsa
3.5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Borsi Józsefné Gángó Erika

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
5844

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon kiadós és sokáig eláll.

10 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 60 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 2 dl tejföl
  • 20 dkg margarin
  • 25 dkg reszelt sajt
  • 1 csomag sütőpor
  • só ízlés szerint

Elkészítés

A lisztet és a margarint össze morzsoljuk, hozzátesszük a tojást, tejfölt, sütőport, sót és 15 dkg sajtot és könnyen nyújtható tésztát készítünk. A sütőt előmelegítjük. A tésztát újnyi vastagra nyújtjuk és formára szaggatjuk, perec nyomóval kinyomjuk, vagy derelye metszővel csíkokat csinálunk. A tetejét megkenjük tojással es megszórjuk reszelt sajttal, 180 fokon arany sárgára sütjük.


Sajtos rúd, perec, pogácsa recepthez kapcsolódó receptek

Sajtos rúd, perec, pogácsa

Sajtos rúd, perec, pogácsa

Nagyon kiadós és sokáig eláll.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés