Sajttal és aszalt paradicsommal töltött csirkemell recept

Sajttal és aszalt paradicsommal töltött csirkemell
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
1431

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 10 dkg reszelt fontina sajt
  • 12 dkg szárított paradicsom
  • 1 evőkanál szárított bazsalikom
  • 4 szelet csirkemellfilé
  • só, bors
  • 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A sajtot összeforgatjuk a durvára vágott szárított paradicsommal és a bazsalikommal.

A filéken egy éles késsel zsebszerű vágásokat ejtünk, és egyenletesen elosztva belekanalazzuk a tölteléket. A nyílást fogpiszkálóval lezárjuk, a húst sózzuk, borsozzuk.

A filéket forró olajban oldalanként 2 percig sütjük, majd a serpenyőt 10-12 percre betesszük a sütőbe. A húst tálalás előtt néhány percig állni hagyjuk.


Sajttal és aszalt paradicsommal töltött csirkemell recepthez kapcsolódó receptek

Sajttal és aszalt paradicsommal töltött csirkemell

Sajttal és aszalt paradicsommal töltött csirkemell

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés