Salátás-medvehagymás krémleves recept

Salátás-medvehagymás krémleves
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
rena4

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
366

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ha kissé megfonnyad a zöldség, és nincs szívünk kidobni, krémlevest is készíthetünk belőle.

3 személyre

  • 1 kisebb fej saláta
  • 3 szem közepes burgonya
  • 0.5 csokor medvehagyma
  • 2 tk só
  • bors
  • 1 ek olaj

Elkészítés

A krumplit meghámozva és felkockázvaaz olajon - időnként kevergetve - kissé megpritíjuk, majd annyi vízzel felöntjük, hogy ujjnyira ellepje. Sózzuk, ízlés szerint borsozzuk.

Ha megfőtt, hozzáadjuk a csíkokra felvágott salátát és medvehagymát. Addig főzzük, míg a zöldek össze nem esnek, ez kb 1 perc. Botmixerrel pürésítjük.

Hidegen préselt tökmagolajjal meglocsolva tálaljuk.


Salátás-medvehagymás krémleves recepthez kapcsolódó receptek

Salátás-medvehagymás krémleves

Salátás-medvehagymás krémleves

Ha kissé megfonnyad a zöldség, és nincs szívünk kidobni, krémlevest is készíthetünk belőle.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés