Sárgabarackos rizsfelfújt recept

5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Heli77

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
863

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


1 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 30 gr rizs
  • 50 ml 1,5%-os tej
  • 12 ml víz
  • vaníliarúd
  • 1 db tojás
  • 5 gr margarin
  • 150 gr sárgabarack

Elkészítés

A rizst főzze fel a tejjel elkevert vízzel, édesítőszerrel, vaníliarúddal. Miután kihűlt, vegye ki a vaníliarudat, és keverje hozzá a tojássárgáját, margarint, a sárgabarackot, valamint a felvert tojásfehérjét. Egy kis tortaformába vagy hőálló üvegtálkába öntve helyezze a sütőbe, és közepes fokozaton barnulásig süsse. Tárolás: a felfújt hamar összeesik, nem ajánlatos újramelegíteni, így elkészítés után azonnal fogyasztandó.


Sárgabarackos rizsfelfújt recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés