Sárgabarackterrine recept

Sárgabarackterrine

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
633

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ételszobrászat - minimális kézügyességgel

4 személyre

  • 1 kg sárgabarack
  • 25 dkg cukor
  • citrom reszelt héja
  • 2.5 dkg zselatinlap

Elkészítés

A kimagozott barackot cikkekre vágjuk, majd a cukorral és a később hozzáadott citromhéjjal puhára főzzük.

Ezután hozzáadjuk az előzőleg hideg vízbe áztatott zselatinlapokat, és addig keverjük, míg teljesen fel nem oldódnak.

Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával, beleöntjük a barackvelőt, és néhány órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt kivesszük a formából, és felszeletelve tányérokra tesszük.


Sárgabarackterrine

Sárgabarackterrine

Ételszobrászat - minimális kézügyességgel

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés