Sertésköröm rántva recept

Sertésköröm rántva
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
luveges

Nehézség:

Elkészítési idő:

100 perc

Megnézték:
3555

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Lassú tűzön szoktam főzni, így a levét is tudom hasznosítani, kocsonyaként fogyasztom.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 db sertésköröm
  • szemesbors
  • fokhagyma
  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Elkészítés

A körmöket megtisztítjuk, hosszában kettéhasítjuk, majd kuktában felengedjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. rakunk bele sót, fokhagymát, szemesborsot, majd lassú tűzön forrástól számítva 45-60 percig főzzük.

Ha megfőtt, kiszedjük a levéből, a nagyobb csontokat eltávolítjuk, majd, ha nem elég sós, besózzuk, megszórjuk őrölt borssal.

Ha kihűlt, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban pirosra sütjük.


Sertésköröm rántva

Sertésköröm rántva

Lassú tűzön szoktam főzni, így a levét is tudom hasznosítani, kocsonyaként fogyasztom.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés