Sonkás-sajtos sült baguette recept

Sonkás-sajtos sült baguette

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
4629

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Sonkás-sajtos sült baguette recept

2 személyre

  • 1 db baguette
  • vaj a tepsi kikenéséhez
  • 10 dkg sonka
  • 14 dkg gruyere sajt
  • 5 db tojás
  • 2.5 dl tej
  • 2.5 dl tejszín
  • 2 evőkanál jó minőségű mustár

Elkészítés

A baguette-eket szeletekre vágjuk, és kivajazott tepsibe helyezzük őket. A sonkát a tetejükre tesszük, majd sajtot reszelünk rájuk.

A tojásokat a tejjel, a tejszínnel és a mustárral jól összedolgozzuk, és egyenletesen elosztva a kenyerekre öntjük. Letakarjuk, és 1-1,5 órára a hűtőbe tesszük.

Végül 180 ºC-ra előmelegített sütőbe rakjuk, és 30-40 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz, és a tojásos keverék át nem sül.


Sonkás-sajtos sült baguette recepthez kapcsolódó receptek

Sonkás-sajtos sült baguette

Sonkás-sajtos sült baguette

Sonkás-sajtos sült baguette recept

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés